Image
Image
Vernieuwd frame, grotere zitbank, nieuw kleurendisplay, 5e generatie batterij management systeem met snelladen, sterkere motor tot 100km/h, en 60+ kilometer actieradius. Alles wat je nodig hebt in één scooter!

100km/u Motorscooter

Standard Range: All-In *€----,-- incl. btw

*Basisprijs: €----,- incl. BTW, incl. klaarmaakkosten + BEBAT, + Recytire + transportconvenant.

De MQi GT EVO is een 100km/h motorscooter, welke onder de 125cc categorie valt. Zo mag u er met een A1 of in sommige gevallen en B-Rijbewijs mee sturen. De MQi GT EVO is fysiek gelijk aan de normale MQi GT. Deze heeft echter een sterkere motor en grotere batterij. Momenteel is enkel de Standard Range beschikbaar. De MQi GT EVO is beschikbaar en de eerste uitleveringen hebben al plaatsgevonden!

Beschikbaar in 2025

Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

TWEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De MQi GT is uitgerust met twee krachtige lithium-ion batterijen die op elk moment kunnen worden verwijderd en opgeladen. De dubbele 72Volt-batterijpakketten zijn licht en draagbaar en bieden samen enorme kracht om de 5000Watt motor tot 100km/h te dwingen.
Image

BEREIK

De MQi GT komt in twee versies:

  • Standard range (2x26Ah batterijen) voor een range van 60+ kilometer.
  • Extended range (2x 36Ah batterijen)  voor een range van 90+ kilometer. (nog niet beschikbaar)
Daarnaast kan men altijd kiezen uit 3 rijmodi tijdens het rijden. In eco modus is de topsnelheid gelimiteerd tot 45km/h en is de acceleratie sterk verminderd. In de dynamische modus rijd men 70km/h en is de acceleratie deftig. In de sportmodus rijd je de topsnelheid en heb je de volledige kracht van de motor tot je beschikking.

Standard Range

60km

Extended Range

90km

SMART FUNCTIES

De MQi GT bevat de allernieuwste V4 NIU Cloud ECU. Dit is het brein van het voertuig en monitort, verzamelt en analyseert voertuiginformatie tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u via een smartphone applicatie op afstand het voertuig beheren. U Kunt vanop afstand het voertuig starten, zien of het zadel afgesloten is en of het voertuig op slot staat, het alarm activeren, de GPS positie en laadstatus van het voertuig bekijken enzovoorts.

SNELLADEN

De MQi GT wordt standaard geleverd met de nieuwste generatie snellader van 1000Watt. Deze lader laad de beide batterijen van uw scooter van 20-100% in slechts 5uur! De snellader kan je ook gemakkelijk meenemen dankzij de daarvoor voorziene plaats onder het zadel. Zo ben je geen plaats in je topkoffer kwijt aan de lader.