Image
Image
De UQi-GT (Pro) is gelijkaardig aan de MQi Sport, maar dan in een ander jasje. Grotere wielen, een open concept en een rechtere zit maken deze scooter uniek. Geweldig wendbaar en smal, ideaal voor in de stad.

GEUPDATETE ECU

De nieuwe GT Pro heeft als brein een 4e generatie ECU. Deze 4G compatibele boordcomputer houd te allen tijde je scooter in de gaten. Deze ECU heeft als voordelen:

  • Automatische motorblokkering wanneer het alarm afgaat, de scooter kan niet verplaatst worden.
  • Remote start met de afstandsbediening.

VERHOOGDE ZITHOOGTE & WIELEN

De UQi GT Pro is een van de weinige kleine scooters op de hele markt met wielen van 14". Dit geeft je een ongezien rijcomfort op de minder onderhouden wegen en het verhoogd ook je zithoogte. Daardoor is deze scooter ook voor langere personen toch erg fijn om mee te rijden.

Standard Range: €2498,- incl. btw

Extended Range: €2998,- incl. btw

*All-In prijs is inclusief BTW & klaarmaakkosten, Incl BEBAT & recytire & transportconvenant
Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

NIEUWE GENERATIE BATTERIJ

De UQi GT Pro komt met een 4e generatie batterij van NIU Energy™. Deze top-of-the-line batterij is opgebouwd met dezelfde soort cellen als die van vele elektrische autos en bevat een hypermodern BMS dat de veiligheid en levensduur van je toestel garandeerd.
Met meerdere kilowattuur aan energie tot je beschikking kom je tot wel 75km ver!

Image

BEREIK

In de SPORT modus heb je de volle acceleratie & topsnelheid van de scooter tot je beschikking. Dit wil zeggen dat je +- 60km ver kan rijden op een batterijlading.
Wanneer je de weg aflegt in ECO modus verhoogt dit bereik tot wel 75km.

Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Standard Range

75km

Extended Range

75km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.
Image
Image
Image