Image
Image
De NQi Cargo is er speciaal voor jouw bedrijf. Deze all-round perfecte scooter wordt in zeer veel steden gebruikt als delivery scooter, en ook hier in ons eigen Antwerpen maken meerdere bedrijven hier al gebruik van.

Lever sneller & slimmer

Zoef door de kleine straten van 't stad of rij met alle gemak over de fietspaden. Met een topsnelheid van 45km/h ben je in de stad altijd de snelste. Ga van klant naar klant zonder parkeergeld te betalen, je mag de scooter immers overal plaatsen.

DIRECTE ACCELERATIE

De motor van de NIU is ontwikkeld in samenwerking met BOSCH en heeft een vermogen van 1500Watt. Hiermee krijg je ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand. De eigen FOC-controller van NIU managed de BOSCH motor dynamisch om een soepele acceleratie en ongelooflijke rijervaring te creëeren.

Flagshipstore prijzen

Standard Range: €2999,- incl. btw

Extended Range: €3499,- incl. btw

Flagshipstore plus prijzen

Standard Range: €3950,- incl. btw

Extended Range: €5299,- incl. btw

Voor klasse A voertuigen komt er €450,- bij.

*All-In prijs is inclusief BTW & klaarmaakkosten, Incl BEBAT & recytire & transportconvenant
Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

KWALITEITSBATTERIJEN

De NQi Cargo scooters zijn uitgerust met de beste batterijen in de markt. Deze scooter maken, naargelang van de configuratie, gebruik van 26Ah of 35Ah pakketten met cellen van A+ kwaliteit. Per pakket kan je rekenen op een levensduur van 25.000-60.000km (afhangend van de configuratie)
Image

BEREIK

Met de cargo heb je genoeg bereik om de stad meerdere keren rond te rijden. Afhankelijk van je situatie kan je een combinatie van batterijpakketten aanschaffen. De NQi Cargo komt in vier uitvoeringen: Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Standard range

40km

Standard range plus

80km

Extended range

50km

Extended range plus

100km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.

FLEETPLATFORM

Je kan als bedrijf toegang krijgen tot ons beveiligde fleetplatform waar je jouw scooters tot op de voet kan volgen. Je kan o.a. alle voertuigen raadplegen op een kaart, de batterijlading raadplegen, snelheid opvolgen en ook serviceaanvragen doen. Ook kan je alle vorige onderhouden raadplegen en je kosten opvolgen. Zo kan je opvolgen welke voertuigen meer onderhoud behoeven als anderen en de chauffeur daarop aanspreken.
Image

ONDERHOUDSCONTRACT

Wij bieden een all-in onderhoudscontract aan voor jouw vloot van voertuigen. Dit contract is bedoelt om jou als wagenparkbeheerder ten volle te ontzorgen. Van elektronische problemen tot een platte band of remblokjes, alles repareren wij onder het onderhoudscontract. Het enige wat niet gedekt is is de eigen schade (schade door vallen of ongeval), schade door verkeerd gebruik, en vroegtijdig bandverlies. Bij een vroegtijdig bandverlies krijg je wel de helft van de band door ons vergoed. Zolang je onderhoudscontract loopt, loopt je batterijgarantie ook (tot max. 4 jaar). Zo worden ook de batterijen gratis vervangen indien nodig, ongeacht hoeveel kilometers je er mee rijd.
In het onderhoudscontract zit ook toegang tot het fleetplatform al gratis inbegrepen. In het onderhoudscontract zit het transport van en naar onze winkel niet inbegrepen.

Kosten: €56,- per maand per voertuig

FLEETKORTING

Als fleetklant geniet je ook van geweldige kortingen. Vanaf de aanschaf van 3 voertuigen tel je mee als fleetklant. d.w.z. dat je op alle aankopen 5% korting zal krijgen. Dat is geldig voor nieuwe voertuigen, herstellingen, onderdelen, werkuren,... alles. De énige uitzondering die de regel bevestigd is het onderhoudscontract. Dit blijft toch écht €56 per maand per voertuig.