Image
Image

De NQi Sport is de bestseller van NIU. Plek voor 2, een laag zwaartepunt, genoeg actieradius voor al je verplaatsingen en weinig onderhoud. Deze iconische scooter wordt ook in zeer veel steden aangeboden als deelscooter. Je kan hem krijgen in 25km/h klasse A of in 45km/h klasse B versie.

De beste is nu nog beter!

De NQi Sport is geupgrade! Een nieuw display, een nieuwe app-ervaring, verbeterde afstandsbedieningen met geintegereerde sleutels, een vernieuwd zadel, verlengde middenbok en nog veel meer! De nieuwe Premium versie van de iconische NQi is nu beschikbaar in de Flagshipstore!

DIRECTE ACCELERATIE

De NQi Sport wordt aangedreven door een elektromotor die samen met BOSCH is ontwikkeld. Deze motor heeft een vermogen van 1500Watt, meer als genoeg voor een vlotte rit. Met deze elektromotor krijg je ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand. Laat al het andere verkeer achter je bij het stoplicht! Als je nog nooit elektrisch hebt gereden is dit het moment, het rijd zo veel beter!
De eigen FOC-controller van NIU managed de BOSCH motor dynamisch om een soepele acceleratie en ongelooflijke rijervaring te creëeren.

Uitvoering 25km/u

Basic uitvoering

Standard Range: Niet verkrijgbaar

Extended Range: Niet verkrijgbaar

Premium uitvoering

Standard Range: €2798,-*

Extended Range: €3298,-*

Uitvoering 45km/u

Basic uitvoering

Standard Range: €2498,-*

Extended Range: €2998,-*

Premium uitvoering

Standard Range: €2798,-*

Extended Range: €3298,-*

*All-In prijs is inclusief BTW & klaarmaakkosten, Incl BEBAT & recytire

Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

EEN TOONAANGEVENDE BATTERIJ

De NQi Sport is uitgerust met een krachtige lithium-ion batterij die op elk moment kan worden verwijderd en opgeladen. De batterij is licht (10kg) en draagbaar en biedt kracht voor een bereik tot 55 km tijdens het rijden aan 45 km/u.

Image

BEREIK

In de SPORT modus heb je de volle acceleratie & topsnelheid van de scooter tot je beschikking. Dit wil zeggen dat je +- 55km ver kan rijden op een batterijlading.
Wanneer je de weg aflegt in ECO modus verhoogt dit bereik tot wel 70km.
De NQi Sport komt in twee uitvoeringen:
-Standard Range, met een batterij van 26Ah.
-Extended Range met een batterij van 35Ah
Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Uitvoering 25km/u

Standard Range

50km

Extended Range

75km

Uitvoering 45km/u

Standard Range

40km

Extended Range

55km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.


De premium NQi Sport komt met een hoop nieuwe snufjes. Deze scooter kan op afstand gestart worden met behulp van de NIU app, en ook heb je de contactsleutel niet meer nodig om de scooter op te starten, dit verloopt door een simpele druk op de afstandsbediening.
De premium NQi Sport komt ook met het vernieuwde display met meer informatie.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
  Image

  Kilometervreter

  Wij zeggen altijd: "Don't change a good thing", en NIU heeft dezelfde filosofie. De NQi Sport heeft vanaf z'n eerste iteratie in 2016 tot nu ongeveer hetzelfde frame behouden, het basisdesign van deze scooter is immers zo enorm goed!

  Toch zijn er over de jaren wel enkele upgrades gedaan, als ook nu met de vernieuwde Premium versie.

  Aan de voorkant, achter het licht is het frame simpeler gemaakt. Aangezien het alarm en de licht controle eenheid nu geïntegreerd zijn in andere onderdelen kwamen er heel wat stukken vrij op het frame. Door deze stukken te elimineren is het frame duurzamer geworden.

  De batterijdoos (bij de voeten) is lichtjes aangepast, en hierdoor verstevigd.

  Nu heeft de nieuwe NQi een gewichtsratio van bijna 50:50, wat ervoor zorgt dat je enorm fijn kunt sturen.

  De achterbrug heeft ook een nieuwe soort coating gekregen die beter tegen het zout van de Belgische winters kan.

  Wij hebben in onze winkel een museumstuk staan met 50.000 km en hebben 2 klanten met >40.000km op hun NIU. Deze scooters zijn overduidelijk gemaakt voor veelvuldig gebruik.

  Image

  Goed, beter, best!

  Het meeste was al ultiem, maar ze hebben toch nog een paar dingen gevonden die verbeterd of vernieuwd konden worden.

  De NQi heeft nu een groter display met geintegreerde speaker en licht controle eenheid. Dit scherm geeft je meer informatie en feedback over je rit, en, niet onbelangrijk: het ziet er erg graaf uit.

  De manier van starten is ook aangepast. Fysiek hoef je niet persé meer iets te doen met je sleutel. Net als bij een moderne auto ondersteunt NIU nu "Keyless start". Je hoeft maar in de buurt te komen met de afstandsbediening of met je gekoppelde GSM en de scooter zal aanspringen. Rijden maar! 
  Deze functie kan je desgewenst altijd uitschakelen, dan start je de scooter met een simpele druk op de knop.

  Je zadel openen is nog nooit zo gemakkelijk geweest! NIU heeft nu een motortje in je zadel verwerkt waardoor deze zelf openspringt wanneer je op de knop drukt van de afstandsbediening of de app. Geen gepruts meer met de sleutel!