Image
Image
De NQi Sport is de bestseller van NIU. Plek voor 2, een laag zwaartepunt, genoeg actieradius voor al je verplaatsingen en weinig onderhoud. Deze iconische scooter wordt ook in zeer veel steden aangeboden als deelscooter.

'T SNELSTE DOOR 'T STAD

Cruise door kronkelende straten van 't stad of rij met gemak over de fietspaden. De NQi Sport is verkrijgbaar als 25km/h klasse of als 45km/h klasse B scooter.

DIRECTE ACCELERATIE

Onze Duitse partner BOSCH heeft een speciaal op maat gemaakte motor met een vermogen van 1500w ontwikkeld. Krijg ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand. Als je nog nooit elektrisch hebt gereden is dit het moment, het rijd zo veel beter!
De eigen FOC-controller van NIU managed de BOSCH motor dynamisch om een soepele acceleratie en ongelooflijke rijervaring te creëeren.

Uitvoering 25km/u

Basic uitvoering

Standard Range: Niet verkrijgbaar

Extended Range: Niet verkrijgbaar

Premium uitvoering

Standard Range: €3110,11-*

Extended Range: €3660,11-*

Uitvoering 45km/u

Basic uitvoering

Standard Range: €2810,11-*

Extended Range: €3360,11-*

Premium uitvoering

Standard Range: €3110,11-*

Extended Range: €3660,11-*

*All-In prijs is inclusief BTW & klaarmaakkosten, Incl BEBAT & recytire

Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

EEN TOONAANGEVENDE BATTERIJ

De NQi Sport is uitgerust met een krachtige lithium-ion batterij die op elk moment kan worden verwijderd en opgeladen. De batterij is licht (10kg) en draagbaar en biedt kracht voor een bereik tot 55 km tijdens het rijden aan 45 km/u.

Image

BEREIK

In de SPORT modus heb je de volle acceleratie & topsnelheid van de scooter tot je beschikking. Dit wil zeggen dat je +- 55km ver kan rijden op een batterijlading.
Wanneer je de weg aflegt in ECO modus verhoogt dit bereik tot wel 70km.
De NQi Sport komt in twee uitvoeringen:
-Standard Range, met een batterij van 26Ah.
-Extended Range met een batterij van 35Ah
Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Uitvoering 25km/u

Standard Range

50km

Extended Range

75km

Uitvoering 45km/u

Standard Range

40km

Extended Range

55km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.


De premium NQi Sport komt met een hoop nieuwe snufjes. Deze scooter kan op afstand gestart worden met behulp van de NIU app, en ook heb je de contactsleutel niet meer nodig om de scooter op te starten, dit verloopt door een simpele druk op de afstandsbediening.
De premium NQi Sport komt ook met het vernieuwde display met meer informatie.

Image
Image
Image
Image
Image