Image
Image

De MQi+ is je perfecte compagnon om het drukke stadsverkeer te trotseren. Deze tweezitter is zowel compact als compleet.

EEN SNELLERE SCOOTER

Zoef door de kronkelende straten van jouw stad. Met een topsnelheid van 45km/h en een breedte van slechts 70cm (uiteinde spiegel tot spiegel) kom je vlot van A naar B.

DIRECTE ACCELERATIE

Bij onze elektrische scooters zit de motor geïntegreerd in het achterwiel. Hierdoor werkt deze zonder versnellingen, en zonder koppeling. Dit geeft je ongeziene en directe controle over je voertuig.
Onze Duitse partner BOSCH heeft een speciaal op maat gemaakte motor met een vermogen van 1400watt ontwikkeld. Krijg ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand.
Dit is mogelijk gemaakt dankzei de FOC-controller van NIU die de BOSCH motor dynamisch en precies aanstuurt en zo een ongeloofelijke rijervaring creëert.

Uitvoering 25km/u

Standard Range: €2298,-*

Extended Range: €2798,-*

Uitvoering 45km/u

Standard Range: €2298,-*

Extended Range: €2798,-*

*All-In prijs is inclusief BTW & klaarmaakkosten, Incl BEBAT & recytire

Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

EEN TOONAANGEVENDE BATTERIJ

De MQi+ is uitgerust met een krachtige lithium-ion batterij die op elk moment kan worden verwijderd en opgeladen. De batterij is licht (11kg) en draagbaar en biedt kracht voor een bereik tot 65 km tijdens het rijden met 45 km/u.
Image

BEREIK

De MQi Sport 2021 komt in twee uitvoeringen:
-Standard Range, met een batterijcapaciteit van 31Ah
-Extended Range, met een batterijcapaciteit van 42Ah

Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Eco

90km

Dynamisch

75km

Sport

60km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.
Image
Image
Image
Image
Image