Image
Image

De NQi GTs (2023) is de nieuwe versie van de NQi series. Deze scooter valt onder de "lichte motorfiets" klasse & mag bestuurd worden met een rijbewijs A1 of zelfs een B rijbewijs onder voorwaarden. We hebben een scooter gemaakt die sneller is en je verder brengt in jouw stad.

EEN SNELLERE SCOOTER

Cruise door kronkelende straten van 't stad of rij met gemak over de buitenwegen. In de SPORT modus is de topsnelheid van de NQi GTs 80 km/u, waardoor reizen sneller is dan ooit

KLEINE UPDATE, GROOT RESULTAAT

Bij onze elektrische scooters zit de motor geintegreerd in het achterwiel. Hierdoor werkt deze zonder versnellingen, en zonder koppeling. Dit geeft je ongeziene en directe controle over je voertuig.
Voor het nieuwe model heeft men de motor versterkt. Van 3500Watt naar 4600Watt. Dit zorgt voor nog snellere accelleratie & een verhoogde topsnelheid. Samen met het geupgrade dashboard en ECU is deze scooter een absolute topper.

Flagshipstore prijzen

Standard Range: €4498,-*

Extended Range: €5698,-*

*All-In prijs is inclusief BTW & klaarmaakkosten, Incl BEBAT & recytire & transportconvenant
Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

TWEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De NQi GTs is uitgerust met twee krachtige lithium-ion batterijen. De dubbele batterijpakketten zijn licht en draagbaar en bieden tegelijkertijd kracht voor een bereik tot 80 km tijdens het rijden met 80km/h.
U kunt de batterijen in, of buiten de scooter opladen.

Image

BEREIK

n de SPORT modus heb je de volle acceleratie & topsnelheid van de scooter tot je beschikking. Dit wil zeggen dat je +- 80km ver kan rijden. Wanneer je de weg aflegt in ECO modus verhoogt dit bereik tot wel 150km.

Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Extended Range - 80km/u

80km

Standard Range - 80km/u

60km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.

FULL-COLOR DASBOARD

Image
Image