Image
Image

De nieuwe NQi GTs Pro is het broertje van de NQi GTs. Het is op alle vlakken gelijk, echter is de snelheid gelimiteerd tot maximum 45km/h. Zo heb je een bromfiets klasse B met een hele grote actieradius.
Deze nieuwe 2023 versie bevat een hoop nieuwe snufjes: Een vernieuwd display, grotere wielen, remote start functies en nog veel meer!

EEN SNELLERE SCOOTER

Cruise door kronkelende straten van jouw stad of rij met gemak over de belangrijkste boulevards. In de SPORT modus is de topsnelheid van de NQi Pro 45 km/u, waardoor reizen in de stad sneller is dan ooit. Deze NQi heeft een ongekende motorkracht waardoor je bij het stoplicht altijd als eerste weg bent!

DIRECTE ACCELERATIE

Bij onze elektrische scooters zit de motor geintegreerd in het achterwiel. Hierdoor werkt deze zonder versnellingen, en zonder koppeling. Dit geeft je ongeziene en directe controle over je voertuig. De motor van de nieuwe NQi Pro heeft een ongeziene kracht van wel 3200w continue. Krijg ogenblikkelijk acceleratie vanuit stilstand. De NQi Pro is een bromfiets met enorm acceleratie & koppel. Dit is mede mogelijk gemaakt dankzei de slimme FOC-controller van NIU die de motor dynamisch en precies aanstuurt en zo een ongelofelijke rijervaring creëert.

Standard Range: €3999,- incl. btw

Extended Range: €4999,- incl. btw

Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

TWEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De NQi Pro is uitgerust met twee krachtige lithium-ion batterijen. De batterijpakketten zijn uitneembaar en wegen 14kg per stuk.
De Standard Range dubbele 60v26Ah-batterijpakketten bieden een capaciteit van 3120Wh
De Extended Range dubbele 60V35Ah-batterijpakketten bieden een capaciteit van 4200Wh.
U kunt de batterijen in, of buiten de scooter opladen.
De NQi GTs Pro komt met een snellader waarmee beide batterijen in 4uur opgeladen zijn.

Image

BEREIK

In de SPORT modus heb je de volle acceleratie & topsnelheid van de scooter tot je beschikking. Dit wil zeggen dat je +- 100km ver kan rijden.
Wanneer je de weg aflegt in ECO modus verhoogt dit bereik tot wel 150km.

Alle cijfers gelden bij een omgevingstemperatuur van 25°C, zonder wind, met een gewicht van 80kg op de scooter.

Extended Range - 45km/h

100km

Standard Range - 45km/h

75km

SMART FUNCTIES

De NIU Cloud ECU is het brein van het voertuig. Deze monitort, verzamelt en analyseert het voertuig tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u onderandere op afstand de voertuigdiagnose uitvoeren en het GPS-antidiefstalsysteem volgen. Ook is het mogelijk om de laadstatus van de scooter te raadplegen, en de laatst gemaakte ritten te bekijken.

De nieuwe NQi Pro komt met een hoop nieuwe snufjes. Deze scooter kan op afstand gestart worden met behulp van de NIU app, en ook heb je de contactsleutel niet meer nodig om de scooter op te starten, dit verloopt door een simpele druk op de afstandsbediening. De NQi Pro komt ook met het vernieuwde tablet display met meer informatie zoals je verbruikscurve, resterende actieradius,...
Image
Image
Image