Image
Image

Motorfiets met grote M!

Er wordt nog hard aan deze pagina gewerkt!

De RQi is nu beschikbaar in onze showroom en voor (begeleide) testritten. Reserveer jouw testrit via de mail of telefoon. We hebben 2 RQi's beschikbaar om mee te testen, één van onze motormuizen zal met je meerijden op de andere RQi of op een andere elektrische motorfiets. Zo hoef jij niet te letten op de route en kan je ook onderweg nog vragen stellen.

100km/u Motorfiets

Standard Range: All-In *€8048,- incl. btw

*Basisprijs: €7998,- incl. BTW, incl. klaarmaakkosten + BEBAT, + Recytire.

De gloednieuwe RQi motorfiets is de volgende stap in de EV-olution van NIU. En wat zijn we er van onder de indruk.

De RQi is leverbaar

Voor meer informatieinfo@futuremobility.be

TWEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De RQi is uitgerust met twee enorm krachtige lithium-ion batterijen die je er uit kan halen. Let wel op, de batterijen wegen ongeveer 25kg per stuk, dus het vergt wel wat kracht. De dubbele 72Volt-batterijpakketten zijn draagbaar en bieden samen enorme kracht om de 7.5KW motor tot 100km/h (110km/h boost) te dwingen.

Image

BEREIK

De hoge snelheid van de RQi maakt hem uitermate geschikt voor stukjes snelweg. Moet je bijv. van Lier/mechelen naar Antwerpen komen, of van Antwerpen naar Sint-Niklaas? Voila, zie hier uw nieuwe voertuig! Rijd lekker tussen de files door, de RQi is lekker dun en wendbaar zonder in te boeten op stabiliteit

Snelheid vs range (theorie)

50km/h - 110km
70km/h - 90km
100km/h - 70km

Range getest door onze eigen motormuis Pat

65km op de A12

SMART FUNCTIES

De RQi bevat de allernieuwste V45 NIU Cloud ECU. Dit is het brein van het voertuig en monitort, verzamelt en analyseert voertuiginformatie tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u via een smartphone applicatie op afstand het voertuig beheren. U Kunt vanop afstand het voertuig starten, zien of het zadel afgesloten is en of het voertuig op slot staat, het alarm activeren, de GPS positie en laadstatus van het voertuig bekijken enzovoorts.

De app-functies zijn 3 jaar inbegrepen bij aankoop van het voertuig, hiernaa dient u een abonnement aan te schaffen via de app bij NIU zelf (Het voertuig blijft ook bruikbaar zonder abonnement).

SNELLADEN

De RQi wordt standaard geleverd met de nieuwste generatie snellader van 1000Watt.
Deze lader laad de beide batterijen van uw scooter van 20-100% in slechts 4uur!
Je kan deze aansluiten in de scooter, of rechtstreeks op de batterijen (als u bijvoorbeeld op een appartement zonder laadplaats zou wonen).

Image

Specificaties

Specificatie Waarde
Batterij
Voltage 72 Volt nominaal
Amperage 36 Ampere
Wattage 2592 Wh
Aantal 2
Type Lithium-Ion 18650
Gewicht 28kg per stuk
Uitneembaar Ja
Maximum laadsnelheid 1000W